keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Master Nordic 3 - edullinen nastarengas Suomen talveen

Master Nordic 3 talvirengas

http://rengastutka.fi
Master Nordic 3 -rengastestien menestyjä
Master Nordic 3 pinnoitettu uusiorengas menestyi upeasti Trafin 2013 tekemässä suuressa talvirengastestissä. Master oli paras pinnoitetuista renkaista, ja muiden renkaiden joukossa upeasti 25:s. Rengastestissä oli mukana peräti 128 talvirengasta.

Master jätti taakseen valtavan määrän paljon kalliimpia merkkirenkaita, kuten Hakkapeliitta 5:sen. Katso testitulokset täältä: safewintertyre.eu

Master Nordic 3 on halpa ja turvallinen vaihtoehto. Pinnoitetussa talvirenkaassa käytetään uudelleen suurin osa renkaasta, ja kuormitetaan näin ympäristöä huomattavasti kokonaan uutta rengasta vähemmän. Useimmista muista ympäristöystävällisistä tuotteista poiketen pinnoitettu rengas on lisäksi hyvin edullinen, mikä tekee siitä erittäin varteenotettavan vaihtoehdon ympäristö- ja hintatietoiselle autoilijalle.

Master Nordic 3 on pohjoismaisiin oloihin suunniteltu nastarengas, joka tarjoaa hyvää pitoa myös kylmissä ja jäisissä oloissa. Rengas on valmistettu Virossa, ja valmistuksessa on käytetty vain laadukkaita runkoja.

Master auton renkaat löydät http://riekko.eu sivustolta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti